LAVESTE PRISER
SPAR OP TIL 60%
FRI FRAGT
ORDRER OVER 500 KR
TIL AT STOLE PÅ
TRANSPARENT, GENNEMTESTET
STØRSTE UDVALG
1200+ PRODUKTER
Pistachio Butter 1kg

Pistaciesmør 1 kg

Pistachio Butter 1kg

Pistaciesmør 1 kg

vegetarisk vegansk gmo-fri glutenfri uden mejeriprodukter laktosefri sojafri ...
As low as 319,00 kr
SKU
BPF-PISB
In stock
SKU
BPF-PISB
As low as 319,00 kr
25% produktet – brug 250+kr Brug kode LAND25S
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Fremstillet af 100% rene pistacier
Fantastisk smag og konsistens
Fyldt med protein og næringsstoffer

Beskrivelse

Active Foods™ Pistaciesmør er helt enkelt 100% naturligt, velsmagende pistaciesmør. Det fremstilles udelukkende til BULK POWDERS® af hele ristede pistacienødder og indeholder ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler overhovedet – der er altså ikke tilsat salt, sukker eller palmeolie.

Ernæringsmæssigt er Active Foods™ Pistaciesmør fra BULK POWDERS® meget imponerende. Det er en fantastisk kilde til antioxidanter, herunder E-vitamin. Det er ekstremt kalorietæt (615 kcal/100 g) og er fyldt med protein (21,9 g/100 g) og fiber (10,8 g/100 g). Desuden er det fyldt med sunde monoumættede fedtsyrer (32,7 g/100 g), der kan bidrage til at sænke det dårlige kolesterol og øge det gode kolesterol.

Den er derfor et perfekt komplement til alle vores weight gainer produkter eller bare som en rigtig lækker nøddesmør i sig selv. Køb og prøv den nu!

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser i Pistaciesmør

100% hele, ristede pistacienødder.

Næringsindhold i Pistaciesmør

Pr. 100 g:

Energi kJ/kcal 2571/615, protein 21,9 g, kulhydrat 23,5 g, (heraf sukkerarter) 5,9 g, fedt 48,2 g, (heraf mættede fedtsyrer) 6,1 g, (heraf polyumættede fedtsyrer) 7,3 g, (heraf monoumættede fedtsyrer) 32,7 g, fiber 10,8 g, natrium 0 g.

Egnet til

Vegetarer og Veganere

Allergener

Pistacienødder. Der kan også være spor af jordnødder og andre nødder.

 

Vejledning

Anvendelse

Forbruget af Active Foods™ Pistaciesmør er selvbegrænsende, så vi tilråder, at dette produkt anvendes efter dit næringsbehov.

Bemærk: Produktet kan skille, således at der lægger sig et lag olie på overfladen. Det er helt naturligt, og du skal bare røre i produktet.

Synergister

Der er ingen direkte synergister til Pistaciesmør, men det anvendes ofte sammen med andre produkter fra  BULK POWDERS™-sortimentet, f.eks.  Mandelsmør og Peanut Butter.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser