Pistachio Butter

Pistaciesmør

Pistachio Butter

Pistaciesmør

glutenfri gmo-fri laktosefri ingen tilsat mejeri sojafri vegansk vegetarisk ...
As low as 189,00 kr
SKU
BPF-PISB
In stock
SKU
BPF-PISB
As low as 189,00 kr
-50% produktet – brug 300+kr Brug kode BAGITS
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Fremstillet af 100% rene pistacier
Fantastisk smag og konsistens
Fyldt med protein og næringsstoffer

Beskrivelse

Active Foods™ Pistaciesmør er helt enkelt 100% naturligt, velsmagende pistaciesmør. Det fremstilles udelukkende til BULK POWDERS® af hele ristede pistacienødder og indeholder ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler overhovedet – der er altså ikke tilsat salt, sukker eller palmeolie.

Ernæringsmæssigt er Active Foods™ Pistaciesmør fra BULK POWDERS® meget imponerende. Det er en fantastisk kilde til antioxidanter, herunder E-vitamin. Det er ekstremt kalorietæt (615 kcal/100 g) og er fyldt med protein (21,9 g/100 g) og fiber (10,8 g/100 g). Desuden er det fyldt med sunde monoumættede fedtsyrer (32,7 g/100 g), der kan bidrage til at sænke det dårlige kolesterol og øge det gode kolesterol.

Den er derfor et perfekt komplement til alle vores weight gainer produkter eller bare som en rigtig lækker nøddesmør i sig selv. Køb og prøv den nu!

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser i Pistaciesmør

100% hele, ristede pistacienødder.

Næringsindhold i Pistaciesmør

Pr. 100 g:

Energi kJ/kcal 2571/615, fedt 48,2 g, (heraf mættede fedtsyrer) 6,1 g, kulhydrat 23,5 g, (heraf sukkerarter) 5,9 g, fiber 10,8 g, protein 21,9 g, natrium 0 g.

Egnet til

Vegetarer og Veganere

Allergener

Pistacienødder. Der kan også være spor af jordnødder og andre nødder.

 

Vejledning

Anvendelse

Forbruget af Active Foods™ Pistaciesmør er selvbegrænsende, så vi tilråder, at dette produkt anvendes efter dit næringsbehov.

Bemærk: Produktet kan skille, således at der lægger sig et lag olie på overfladen. Det er helt naturligt, og du skal bare røre i produktet.

Synergister

Der er ingen direkte synergister til Pistaciesmør, men det anvendes ofte sammen med andre produkter fra  BULK POWDERS™-sortimentet, f.eks.  Mandelsmør og Peanut Butter.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.