PROM3GA™

PROM3GA™

PROM3GA™

PROM3GA™

gmo-fri glutenfri uden mejeriprodukter laktosefri sojafri ...
As low as 109,00 kr Regular Price 219,00 kr
SKU
BPPS-OMG3-0000
In stock
SKU
BPPS-OMG3-0000
As low as 109,00 kr Regular Price 219,00 kr
-50% Omega 3 - DAGENS TILBUD
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.

Premium high strength fiskeolie

Markedsledende Koncentreret fiskeolie - over 1 g EPA
300µg Naturlig Astaxanthin og 3000IU D3 Vitamin per portion
Testet for forbudte indholdsstoffer under Informed Sport programmet

Beskrivelse

Puremax
Informed Sport
Friendsofthesea
Astapure

PROM3GA™ | Danmarks bedste omega 3 produkt?

Udfordringen: “Glem pris, bare lav det bedst mulige fiskeolieprodukt.”

Resultatet: PROM3GA™

Ved at kombinere koncentreret Omega 3 fiskeolie med D3 Vitamin og naturlig Astaxanthin (AstaPure™), er PROM3GA™ højst sandsynligt Danmarks bedste fiskeolieprodukt. Alle ingredienser er tilsat i videnskabeligt effektive doser, hvilket giver en række naturlige fordele. Dette inkluderer normal hjerte- og muskelfunktion, et sundt immunsystem og sunde knogler.

Som med vores andre PRO SERIE™ kapsler, er disse soft gels pakket i en farmaceutisk blisterpakke, der holder dem friske. For at gøre dem endnu nemmere at sluge, har vi tilsat sød appelsinolie, så de lugter og smager godt.

Vi ved det er lidt af en udtalelse at sige, at PROM3GA™ er Danmarks bedste fiskeolieprodukt. Men du kan trygt prøve det og hvis du ikke er 100% tilfreds - så giver vi dig pengene igen!*

PROM3GA™| PREMIUM FISKEOLIEPRODUKT

PROM3GA™ er et markedsledende fiskeolieprodukt med mere end 3300mg Omega 3 Fiskeolie, kombineret med 3000 IU D3 Vitamin og 300µg Naturlig Astaxanthin. Denne unikke kombination af ingredienser understøtter normal hjertefunktion, normal muskelfunktion, normalt knoglehelbred og et sundt immunsystem.

Derudover har vi brugt den bedste fiskeolie certificeret af Friend of the Sea© og PureMax™. Dette gør at du kan have fuld tillid til kvaliteten af fiskeolien og at den blevet fisket ansvarligt og med respekt for havet.

PROM3GA™| INGERDIENS SPOTLIGHT

Omega 3 Fiskeolie 3300mg: Hver portion PROM3GA™ giver dig 3300mg fiskeolie af den højeste kvalitet, der understøtter hjertehelbredet. Olien leverer 1080mg EPA og 720mg DHA, hvilket gør den til en af de stærkeste og mest potente olier på markedet.

Hvad Er PureMax™?

Denne fiskeolie er produceret ved hjælp af PureMax™ beskyttede metode. Denne proces garanterer sikkerhed, renhed, styrke og kvalitet, med basis i bæredygtige råvarer. Metoden garanterer også exceptionelt lavt indhold af forskellige forurenende stoffer, såsom oxidative urenheder, dioxiner, PCB og tungmetaller. PureMax™ rense- og koncentrationsprocessen er udviklet gennem mange år ved grundig research, udvikling og fremstillingsprocesser for at give dig den bedst mulige fiskeolie.

Hvad er Friend of the Sea©?

Friend of the Sea© certificeringen dokumenterer at råvarerne er tilbejebragt ved ansvarlige fiskemetoder med kædeansvar gennem hele den logistiske kæde. Det betyder at der ikke er overfisket, der er ikke fanget udrydningstruede arter og der er ikke fanget ulovlige eller uregulerede IUU fisk.

D3 Vitamin D3: D Vitamin er et fedtopløseligt vitamin der produceres under huden som en reaktion på sollys. I vintermånederne kan kroppen komme i D Vitamin-mangel. Hver portion af PROM3GA™ giver 3000IU (International Units) D3 Vitamin. Videnskabelige undersøgelser inden for sport og sundhed at 3000IU er en passende mængde til at understøtte sunde knogler, muskelfunktion og et sundt immunsystem.

Astaxanthin (AstaPure™) 300µg: Astaxanthin er en carotenoid, der primært kommer fra havdyr som Krill og Laks. Kroppen kan ikke selv fremstille Astaxanthin og skal derfor indtages gennem kosten fra unikke kilder. PROM3GA™ indeholder 300µg AstaPure™, der er Astaxanthin i sin reneste og naturlige form af højeste kvalitet.

PROM3GA™| INFORMED SPORT AKKREDITERET

Hver eneste produktion af  PROM3GA™ testes for forbudte indholdsstoffer i et ISO 17025 certificeret laboratorie under Informed Sport Programmet. Derfor vil enhver der indtager PROM3GA™ være sikret, at de indtager det absolut reneste produkt de kan.

* PROM3GA™| TILFREDSHEDSGARANTI

Hvis du ikke er tilfreds med PROM3GA™ og ikke har brugt overvejende meget, så kan du returnere produktet til vores returadresse inden for 28 dage efter køb. Vi krediterer din kundekonto med BULK REWARD POINT™ tilsvarende værdien af det returnerede produkt.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Næringsindhold

Koncentreret og Renset Omega 3 Fiskeolie (Fiskeolie, Antioxidant (Mixede Tocopheroler)), Kapsel (Gelatine, Glycerol, Sød Appelsinolie), D3 Vitamin (Mellemlange Triglycerider, Cholecalciferol, Antioxidant (DL Alpha Tocopherol)), AstaPure® Astaxanthin (Naturlig Astaxanthin Oleoresin, Ekstra Jomfru Olivenolie, Antioxidant (Naturlig Rosmarin Ekstrakt)).

For allergener, se ingredienser med fed skrift.

PER 3 SOFTGELS: Omega 3 Fiskeolie 3300mg (EPA 1080mg, DHA 720mg), D3 Vitamin 3000IU (*1500% EU ADT), Astaxanthin 300µg.

*% EU ADT = % EU Anbefalet Daglig Tilførsel.

Vejledning

Vejledning

Tag 1 softgel 3 gange dagligt og helst med mad.

SYNERGISTER

PROM3GA™ er en markedsledende fiskeolie med tilsat D3 Vitamin og Astaxanthin for at afhjælpe eventuelle mangler i disse næringsenheder. Det kan også tages med vores andre videnskabeligt baserede produkter som  INFORMED WHEY® og ENDURE™.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.