Pure Series™ Storage Shaker™ 600ml

Pure Series™ Storage Shaker™ 600 ml

Pure Series™ Storage Shaker™ 600ml

Pure Series™ Storage Shaker™ 600 ml

59,00 kr
SKU
BP-SSHA-PURS-600
In stock
SKU
BP-SSHA-PURS-600
59,00 kr
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Shaker med 2 opbevaringsrum
Opbevaring af pulver og kapsler
Høj kvalitet, æstetisk design

Beskrivelse

BULK POWDERS® Pure Series Storage Shaker er en højkvalitetsshaker, der ikke bare fungerer som en almindelig shaker, men derudover har 2 forskellige opbevaringsrum, som kan skrues af og på, når det passer dig.

Det første rum er perfekt til opbevaring af tabletter, kapsler og softgels. 2-vejsadskilleren gør det muligt at opbevare op til 4 forskellige typer kapsler, tabletter eller softgels – uden at forveksle dem med hinanden. Det er ideelt på rejser, på farten eller bare på arbejdet.

Det andet rum kan bruges til at opbevare pulverprodukter som f.eks. Whey Protein. Det betyder, at Storage Shaker på en sikker måde kan opbevare din post-workout-shake, mens du indtager dit pre- og/eller intra-workout-produkt.

2-vejsadskilleren kan fjernes i det første rum, og Storage Shaker kan derfor nemt bruges til pre-, intra- og post-workout-shakes.

Pure Series Storage Shaker 600 ml kan vaskes i opvaskemaskine og er også rigtig flot!

Hvis du vil have en fantastisk shaker til en fantastisk lav pris – så har du fundet det med BULK POWDERS® Pure Series Storage Shaker 600 ml.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.