Bulk Powders
Tid indtil næste afsendelse
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
Laveste Priser Spar op til 60%
Fri Fragt Ordrer over 500 Kr
Til at stole på Transparent, gennemtestet
Største udvalg 1200+ produkter
119,00 DKK
Pure Whey Isolate™ 90

912994271 // 172.24.48.106 Pure Whey Isolat 90 Proteinpulver

Pure Whey Isolat 90 Proteinpulver
 • Det reneste whey isolate proteinpulver
 • Ultralavt indhold af fedt og kulhydrater
 • Fås med og uden smag
Kvalitetsgodkendt

BULK POWDERS® kvalitetssikring strækker sig gennem hele produktionen – uanset om det er at finde den rette råvare, producere under kliniske tilstande eller at gennemteste hvert enkelt produkt.

Højeste Kvalitet

BULK POWDERS® bruger altid de fineste råvarer, uanset hvad de koster. Der er ingen billige fyldstoffer – hver eneste ingrediens i hvert eneste produkt er nøje udvalgt for at sikre den højeste kvalitet.

Atletgodkendt

BULK POWDERS® store udvalg af produkter bruges af eliteatleter på alle niveauer – fra motionister op til olympiske atleter og verdensmestre.

5 2

Smag

Opblandingsevne

  Dette produkt er desværre ikke på lager.

  {{ product.basePrice | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}

  30% på alt, når du bruger mere end 100 kr - BRUG KODE: KEEP30S

  • Køb {{ tp.price_qty | number : 0 }} for {{ tp.website_price | bpCurrency: "kr" : "," : true }} kr pr. stk og spar {{ product.getPercentageSaved(tp) }}%
  {{ product.getOldPrice() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }} {{ product.getPrice(product.qty) | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}
  {{ product.getPricePerServing() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}/portioner
  Please select all required options.
  {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000 ) * 2 }}
  BULK POINTS™

  Køb denne for at optjene {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000) * 2 }} BULK POINT™ du kan bruge til at spare på fremtidige køb.

  Dette kunne også være interessant for dig...

  Pure Whey Isolate 90 Proteinpulver™ 90 - Europas Mest Solgte Valleprotein Isolat Proteinpulver

  Pure Whey Protein Isolate™ 90, som kun fås hos BULK POWDERS™, er et proteinpulver af exceptionelt høj kvalitet. Det indeholder kun Valleprotein Isolat af bedste kvalitet, som har et proteinindhold på over 90 % (varianten uden smag) og et naturligt lavt indhold af fedt (0,12 g pr. portion) og kulhydrater (0,6 g pr. portion). Hvis du leder efter en proteindrik, som indeholder stort set rent protein, næsten intet fedt og næsten ingen kulhydrater – så har du fundet det!

  Ud over sit enestående proteinindhold har vores isolatpulver en fantastisk aminosyreprofil. Det er fyldt med aminosyrer som glutamin og BCAA, som bidrager til muskelvækst og restitution. Derfor er dette isolat proteinpulver det perfekte valg til din post-workout-proteinshake. Det er lettere at fordøje end andre proteinkilder, og du får derfor hurtig næring til muskelvævet – lige når du har mest brug for det.


  Hvordan fremstilles Pure whey protein isolate™ 90?

  Vores Isolat kommer fra Europas førende mejeri, hvilket sikrer, at det som alle BULK POWDERS™-produkter er af absolut bedste kvalitet. Det fremstilles med en kombination af ultra- og mikrofiltrering. Disse processer sikrer, at det færdige protein er fuldstændig udenatureret og er fyldt med glycomakropeptider (GMP) og bioaktive peptider (vigtigt for bedre tarm- og immunfunktion). Andre uønskede ingredienser som f.eks. laktose er taget fra.

  Herefter sprøjtes det færdige pulver med fine lecithin partikler, for at sikre at man nemt kan blande sin shake og undgå klumper. Igennem hele processen benyttes kun naturlige ingredienser, hvilket i sidste ende giver et isolat pulver, hvor 99,7% af det kan optages af kroppen!

  Så høj en optagelses-% giver klare fordele i forhold til andre proteiner, hvoraf den største naturligvis er at kroppen optager så meget at proteinet. Hårdt trænende personer har et højere end normalt behov for protein, hvilket igen kræver at de spiser mere. Men kroppen har kun en begrænset mængde fordøjelsesenzymer til rådighed til at nedbryde og optage proteiner og andre næringsstoffer.

  Men Pure Whey Protein Isolate™ 90 består primært af korte proteiner og aminosyrer, hvilket betyder at de er nemt optagelige for kroppen og at man hurtigere restituerer.

  Som om det ikke var nok, så er både vores Pure Whey Proteinpulver og vores Pure Whey Protein Isolate™ 90 lavet af mælk fra græsfodrede køer og er fri for hormoner, antibiotika og GMO.


  Pure Whey Protein Isolate™ 90 - Europas Billigste Valleprotein Isolat

  BULK POWDERS™ Pure Whey Isolate 90 kunne meget vel være et af Europas dyreste proteinpulvere, men vi kan stadig tilbyde det til en utroligt lav pris. Vi køber stort ind, fremstiller produkter in-house og sælger direkte til kunden, og vi kan derfor tilbyde dig dette produkt til en pris, som vil få dig til at ønske, at du havde fundet det noget før. Det, kombineret med en voksende liste af lækre smagsvarianter og muligheden for at købe dette produkt uden smag (så du selv kan tilsætte smag eller spare endnu flere penge), betyder, at du ikke behøver at lede længere.


  Vores garanti

  Som med alle vores andre Pure Serie™ produkter, så kommer dette produkt direkte fra en af vores faste leverandører. Alle vores leverandører bliver løbende kontrollerede for at sikre, at de overholder vores høje standarder. Vi arbejder kun med en begrænset, udvalgt skare af leverandører, hvoraf vi har arbejdet sammen med de fleste af dem siden vi startede i 2005.

  Alle vores produkter bliver pakket i vores egen fabrikationshal, der opererer under standarder der er langt over andre konkurrenters standarder. Alt sammen så vi kan levere de bedste produkter til den bedste pris til dig, vores kunde.

  Så hvis du leder et valleprotein isolat af højeste kvalitet til den laveste pris, så køb BULK POWDERS™ Whey Protein Isolate og ellers har vi masser af andre typer proteinpulver, der passer ethvert behov!


  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

  Ingredienser i Pure Whey Isolat 90

  Pure Whey Isolat 90 uden smag

  Udenatureret valleproteinisolat 90 %, emulgator (sojalecithin 0.4%).

  Pure Whey Isolat 90 med smag

  Udenatureret valleproteinisolat 90 %, kakaopulver (Chokolade og Chokoladesmåkager), naturlig smagstilsætning, stabilisator (xanthangummi), naturlig farve (Banan – betakaroten, Jordbær – rødbederød), sødemiddel (sukralose), emulgator (sojalecithin 0.4%).

  Næringsindhold i Pure Whey Isolat 90

  Pure Whey Isolat™ 90 uden smag

  Pr. portion på 30 g:

  Energi kJ/kcal 477/111, protein 27 g, kulhydrat 0,6 g, (heraf sukkerarter) 0,6 g, fedt 0,3 g, (heraf mættede fedtsyrer) 0,05 g, salt 0,15 g.

  Per 100 g:

  Energi kJ/kcal 1590/370, protein 90 g, kulhydrat 2 g, (heraf sukkerarter) 2 g, fedt 1 g, (heraf mættede fedtsyrer) 0,15 g, salt 0,5 g.

  Pure Whey Isolat™ 90 med smag

  Pr. portion på 30 g:

  Energi kJ/kcal 481/115, protein 26,12 g, kulhydrat 1,2 g, (heraf sukkerarter) 1,2 g, fedt 0,67 g, (heraf mættede fedtsyrer) 0,15 g, salt 0,15 g.

  Per 100 g:

  Energi kJ/kcal 1598/382, protein 87 g, kulhydrat 4 g, (heraf sukkerarter) 4 g, fedt 2 g, (heraf mættede fedtsyrer) 0,6 g, salt 0,5 g.

  Egnet til

  Vegetarer.

  Allergener

  Mælk og soja (fra sojalecitin).

  Anvendelse

  Bland 1 skefuld (ca. 30 g) Pure Whey Isolat 90 i 200 ml vand.

  Brug 1-5 portioner dagligt, alt efter dit proteinbehov.

  Hvis du ønsker muskelvækst, skal du indtage mindst 2 g protein pr. kg legemsvægt. Hvis du vejer 80 kg, skal du indtage mindst 160 g protein pr. dag for optimal muskelvækst.

  Pure Whey Isolat 90 er meget hurtigt at optage, så det vil være optimalt at tage det, så snart du vågner (før morgenmaden) og lige efter træning. Efter træning tager mange sportsfolk en dobbeltportion (60 g), fordi kroppen er i underskud og derfor kan omsætte en større mængde protein.

  Synergister

  Efter træning anbefales det, at du kombinerer Pure Whey Isolat 90 med en hurtigt optagelig kulhydratkilde. Det kan f.eks. være Vitargo, Waxy Maize Stivelse eller Druesukker. Disse kulhydrater skaber en "insulinspike", som sørger for, at proteinet transporteres ud til muskelcellerne med rekordhastighed. Jo hurtigere muskelcellerne får dette protein, jo hurtigere kan de begynde at reparere sig selv og vokse.

  Desuden er Pure Whey Isolat 90 ekstremt alsidigt, så det kan bruges sammen med stort set alle typer kosttilskud fra Kreatin til Super Strength-fiskeolier.

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

   {{ r.name }} {{ r.date }}

  * Bemærk: Disse anmeldelser er fra bekræftede kunder og er baseret på personlige holdninger. Individuelle resultater kan variere.

  Hvordan vurderer du dette produkt?

  {{ reviews.formMessage }}
  Vælg antal stjerner

  Kun registrerede brugere kan lave anmeldelser. Vær venlig at logge ind eller opret en konto

  Anmeldelser

  Smager godt og fornuftig næringsindhold. Review by Henrik Jensen
  Første gang jeg prøver isolat fra bulkpowders. Må sige det smager godt og blandes med vand uden problemer (klumper ikke). Så thumbs up herfra og så er prisen også meget fornuftig. (Posted on 26/05/2017)
  lækkert pulver der virker Review by Michael Bertelsen
  Jeg har altid stolet på, at en sund og varieret kost var godt nok når man styrketrænede, og rynket på næsen af proteinpulver. Jeg må krybe til korset og tilstå, at det er det ikke. Jeg er nu færdig med det første kilo...og må konstatere, at der er en verden til forskel! - hurtige resultater og bedre restitution.
  Prøv det sammen lidt kreatin - det rykker. (Posted on 25/04/2017)

  Anmeldelser

  100%

  2 Anmeldelser

  {{ star.id }} {{ star.count }}
  Hold dig opdateret med de nyeste produkter og rabatter

  {{ ppc.message }}

  bare indtast følgende kode på 'din kurv' siden

  {{ ppc.code }}
  OK