Diet Noodles 200g

Shirataki Nudler 200g

Diet Noodles 200g

Shirataki Nudler 200g

glutenfri gmo-fri laktosefri ingen tilsat mejeri sojafri vegansk vegetarisk ...
29,00 kr
SKU
BPF-DNOO-ORIG-200G
In stock
SKU
BPF-DNOO-ORIG-200G
29,00 kr
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Shirataki Nudler
Kun 6 kalorier pr portion
Lavet af Glucomannan / Konjacrod

Beskrivelse

Shirataki Nudler - Den Perfekte Low Carb Nudel

Diet Noodles, eller Shirataki Nudler, fra BULK POWDERS® passer perfekt til enhver kostplan med fokus på vægttab og kalorieunderskud.

De er lavet af Glucomannan mel, udvundet fra konjacroden, og har stort set ingen smag. Shirataki fibre er blevet anvendt i Japan i flere tusinde år og er kendt for sin effekt på helbredet og generelt velvære. Interessant nok betyder Shirataki "hvidt vandfald", hvilket referer til nudlernes delikate udseende.

Glucomannan udvider sig i maven, så man føler sig mæt længere efter at have spise shirataki nudler. Dette hjælper igen på at begrænse snacking og småspiseri og på at overholde ens diæt. På trods af alt dette, så indeholder hver portion af BULK POWDERS® Shirataki Nudler ingen fedt, 0,5g kulhydrat og kun 6 kalorier! Ud over ikke at indeholde synderlige kalorier, så er de også glutenfri og egnet til alle diæter.

Shirataki Nudler hjælper også med at opretholde et sundt kolesterolniveau og en sund fordøjelse pga. det høje indhold af kostfibre.

Shirataki Nudler I Madlavning

Det gode ved disse nudler er, at man kan bruge dem i alle retter, da de meget nemt optager smagen af resten af retten og ikke smager igennem i sig selv.

Man kan bruge dem i alle retter, hvor man ellers ville bruge nudler eller pasta. Prøv for eksempel at lave en stir fry og tilsæt Shirataki Nudlerne til sidst for lige at blive varmet igennem. Man kan også bruge dem i stedet for spaghetti eller anden form for pasta.

Da nudler er pakket i saltvand, kan man med fordel skylle dem inden brug. Det kan også være en ide lige at svitse dem på en pande, inden man tilsætter dem i retten. På den måde er man helt sikker på at få en delikat Shirataki Nudel. 

BULK POWDERS® Shirataki Nudler er et must for alle, der vil begrænse deres kalorieindtag, specielt til denne lave pris!

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Shirataki Nudler Ingredienser

Rent Konjac-mel, Vand, Stivelsesmiddel (Calcium Hydroxid).

Shirataki Nudler Næringsindhold

Pr 100g Serving:

Energi kJ/Kcal 27.7/6.4, Kulhydrat 0.5g, (af hvilke sukkerarter) 0.5g, Protein 0.5g, Fedt 0g, Fiber 4.5g, Salt 7.9mg.

Egnet til

Vegetarer & Veganer.

Allergener

Ingen.

Vejledning

Vejledning

1. Dræn væske og skyl nudlerne 2-3 gange. 2. Put nudlerne i varmt vand i 1 minut. 3. Dræn vandet (dup med køkkenrulle for at fjerne overskudsvæske). 4. Put nudlerne i en stir fry, suppe eller salat og spis.

Opbevaring: Opbevares køligt og tørt i uåbnet stand. Kan opbevares 3 dage i åben tilstand i køleskab. Tåler ikke frysning.

Synergister

Hvis du prøver at tabe dig, så indtag Konjac Nudler sammen med andre af BULK POWDERS™ vægttabstilskud. Vi anbefaler CLA Softgels 1000mg eller vores Super Strength Grøn Te Kapsler 400mg. Derudover kan vores effektive Complete Thermogenic formel også anbefales.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.