Diet Rice

SHIRATAKI RIS

Diet Rice

SHIRATAKI RIS

vegetarisk vegansk glutenfri uden mejeriprodukter laktosefri sojafri ...
As low as 21,00 kr Regular Price 29,00 kr
SKU
BPF-DRIC
In stock
SKU
BPF-DRIC
As low as 21,00 kr Regular Price 29,00 kr
UDSALG - INGEN KODE NØDVENDIG
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Lavt kalorieindhold
Fiberkilde
Understøtter vægttab

Beskrivelse

HVAD ER SHIRATAKI RIS?

Hvis du forsøger at holde kulhydratindtaget lavt, så er der stor chance for at din tallerken ser lidt tom ud med kun protein og grønt på den. Shirataki Ris hjælper ikke alene til med at fylde tallerkenen op, men fylder også din mave op. Til forskel fra normal ris så indeholder Shirataki Ris kun 6 kalorier, mere end 3 g fibre og intet fedt overhovedet. Risen er mere eller mindre bare ris-formet Glucomannan.

Glucomannan udvindes fra Konjacplanten og er en form for vandopløselig fiber, der kan bidrage til vægttab i en energibegrænset diæt. 3 g Glucomannan er påvist at kunne bidrage til øget følelse af mæthed, hvilket igen begrænser indtaget af mad uden for hovedmåltiderne. Glucomannan er også påvist at kunne bidrage til vedliholdelsen af normalt blodkolesterolniveauer, når det doseres med 4 g om dagen.

Shirataki Ris skal tages sammen med 1-2 glas vand, før måltider og i forbindelse med en energireduceret diæt for at se fordelene. Shirataki Ris er perfekt som supplement til dine normale retter eller som erstatning for mange kulhydratbaserede fødevarer.

FORDELE VED SHIRATAKI RIS

  • Kan bidrage til vægttab
  • 3 g glucomannan pr. portion
  • Perfekt til dem der følger en energibegrænset diæt
  • Alsidigt produkt der kan bruges i supper eller wokretter
  • Klar på kun 1 minut
  • God fiberkilde
  • Lavt kalorieindhold
  • Hvede- og glutenfri


HVORFOR KØBE SHIRATAKI RIS?

Shirataki ris er ideelt at bruge i måltider, hvor der kræves et lavt kalorieindhold. Med 3 g Glucomannan, får shirataki ris dig til at føle dig mere mæt hen over dagen og der er også et lavere indhold af kalorier, kulhydrater og fedt sammenlignet med normal ris.

HVEM ER SHIRATAKI RIS EGNET TIL?

Shirataki ris er ideel for enhver der følger en energibegrænset diæt eller der er interesseret i et lav kalorie supplement til den normale mad. De ville også være et smart valg for enhver der ønsker at administrere deres kolesterolniveauer, da 4 g glucomannan om dagen kan bidrage til at vedligeholde normale blodkolesterolniveauer

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

INGREDIENTS

Vand, Konjacmel (3%), Stivelsesmiddel (Kalciumhydroxid).

DIET RICE NUTRITION INFORMATION

Nutritionpr. 100g
Energy kJ/Kcal25/6
Fat
of which saturates
<0.5g
<0.5g
Carbohydrates
of which sugars
3.5g
<0.5g
Fibre3.0g
Protein<0.5g
Salt0.01g

ALLERGENS

For allergener, se ingredienser med fed skrift.

SUITABLE FOR

Vegetarisk, Vegansk, Glutenfri, Fri for mejeriprodukter, Laktoseintolerant.

Vejledning

Vedjledning

1. Dræn overskydende væske og rens under rindende vand 2-3 gange. 2. Lad ligge i varmt vand i 1 minut. 3. Dræn og tør nudlerne på køkkenrulle. 4. Tilsæt i wokretter, supper eller salater.

Advarsel: Shirataki Ris skal tages med rigeligt vand, for at sikre at det når maven. Produktet er ikke egnet til folk med synkebesvær, da fibrene udvider sig.

Opbevaring: Opbevar køligt og tørt. Efter åbning opbevar i køleskab og brug inden for 3 dage. Egner sig ikke til frysning.
 

Synergister

Hvis du prøver at tabe vægt kan shirataki ris kombineres med andre BULK POWDERS® vægttabsprodukter. CLA Softgels 1000 mg eller vores Super Strength Grøn Te Kapsler 400 mg ville være ideelle eller prøv vores effektive Complete Thermogenic™ produkt for at skrue seriøst op for varmen.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.