Sweet Potato Powder

Pulver Af Søde Kartofler

Sweet Potato Powder

Pulver Af Søde Kartofler

vegetarisk vegansk gmo-fri glutenfri uden mejeriprodukter laktosefri sojafri ...
As low as 75,00 kr
SKU
BPB-SPOT-0000
In stock
SKU
BPB-SPOT-0000
As low as 75,00 kr
-50% produktet – brug 300+kr Brug kode STOCKUPS
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Pulver Af Søde Kartofler
Fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter
Langsomt optageligt kulhydrat - perfekt til weight gainer shakes

Beskrivelse

Hvad er pulver af Søde Kartofler?

BULK POWDERS™ pulver af Søde Kartofler har alle de samme fordele som almindelige søde kartofler, men du behøver ikke at bruge tid på at tilberede pulveret! Du skal hverken mose, skrælle eller bage, bare tilsætte vand (eller til dit foretrukne proteinpulver), og du har en færdig, næringsrig og naturlig kilde til kulhydrat.

BULK POWDERS™ bruger hele 5 kg søde kartofler til at fremstille 1 kg pulver. En portion på 40 g svarer altså til 200 g hele søde kartofler. Under fremstillingsprocessen fjernes det vand, der naturligt findes rodfrugten, ved lav temperatur. På den måde bevares alle næringsstofferne, uden at der tilsættes eller fjernes noget.

Det sjove er at søde kartofler ikke er en kartoffel, men derimod er en rodfrugt der er i familie med snerlen. Men som kartoflen stammer den fra Syd og Mellemamerika, hvor de har været kendt og brugt i ca. 5000 år. Typisk gros den under varmere himmelstrøg og har egentligt meget lidt til fælles med den danske kartoffel.

Hvordan bruges BULK POWDERS™ pulver af Søde Kartofler

Søde kartofler er en fast bestanddel af en bodybuilders kost. Det er på grund af deres lave glykæmiske indeks, som betyder, at de frigiver energien langsomt uden at få blodsukkeret til at stige. Derfor er de også gode til personer, som ønsker at tabe sig, fordi de er en stabil energikilde, samtidig med at de har et lavt indhold af fedt og sukker.

Desuden er rodfrugten fyldt med fibre, vitaminer, mineraler og antioxidanter – i særdeleshed A- og C-vitamin.

Brug BULK POWDERS™ pulver af Søde Kartofler som selvstændig shake, eller tilsæt den til dit foretrukne proteinpulver som en del af din træningsprotokol eller som weight gainer. Det kan også bruges til madlavning og bagning.

Smagen af pulveret minder meget om smagen af en normal sød kartoffel: lidt sød og lidt melet i det og farven er lige så orange i det.

Alt i alt et unikt produkt, som vi er de eneste i Danmark der sælger!

Hvis du vil have mest muligt for pengene og pulver af tørrede Søde Kartofler af højeste kvalitet – så har du fundet det hos BULK POWDERS™.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser i Sød Kartoffel-pulver

100 % pulver af søde kartofler.

Næringsindhold i Sød Kartoffel-pulver

Pr. portion på 40 g:

Energi kJ/kcal 620/148, protein 1.17 g, kulhydrat 35.2 g (heraf sukker 4.98g), fedt 0,33 g (heraf mættet 0.12g), fiber 5.6 g, salt 0 g.

Per 100 g:

Energi kJ/kcal 1552/371, protein 2.93 g, kulhydrat 88 g, fedt 0.83 g, fiber 14 g, salt 0 g.

Egnet til

Vegetarer og veganere.

Allergener

Ingen.

Vejledning

Anvendelse

Bland 1 skefuld (40 g) i 150-200 ml vand, eller kombiner med din normale proteinshake.

Synergister

Du kan skabe en sund og afbalanceret måltidserstatningsdrik ved at kombinere Sød Kartoffel-pulver med Pure Whey Protein og Complete Greens.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.