Bulk Powders
Tid indtil næste afsendelse
  • 0
  • 0
  • :
  • 0
  • 0
  • :
  • 0
  • 0
Laveste Priser Spar op til 60%
Fri Fragt Ordrer over 500 Kr
Til at stole på Transparent, gennemtestet
Største udvalg 1200+ produkter

Startpakke til Ham

Startpakke til Ham
Please select all required options.
{{ bundle.success }}
{{ bundle.config.specialPrice | bpCurrency: 'kr': ',' : true }} {{ bundle.config.basePrice | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}

BULK POWDERS™ Startpakke til Ham indeholder alt, hvad du har brug for for at komme i gang, Pure Whey ProteinKreatin MonohydratComplete Multivitamin Kompleks og en Blender Shaker – alt sammen til en fantastisk besparelse i forhold til at købe produkterne hver for sig.

Pure Whey Protein kan bruges til muskelvækst og reparation efter træning. Kreatin Monohydrat forbedrer den fysiske præstation, og Complete Multivitamin Kompleks indeholder en række næringsstoffer, der bidrager til immunforsvaret.

Startpakke til Ham indeholder:

Pure Whey Protein 1 kg: Pure Whey Protein er et af de bedste valleproteiner på markedet, indeholder rige kilder til glutamin og BCAA'er og leverer hele 77 % proteinindhold. Pure Whey Protein optages hurtigt, så det er ideelt til efter træning.

Kreatin Monohydrat 100 g: Kreatin er måske det mest gennemforskede og dokumenterede tilskud inden for sportsernæring og er vist at understøtte muskelvækst og forbedre præstationen.

Complete Multivitamin Kompleks 90 tabletter: Dette omfattende multivitaminpulver indeholder over 30 vitaminer, mineraler, antioxidanter, probiotika, frugt- og planteekstrakter fra de mest biotilgængelige kilder for at opfylde de behov, en aktiv mand har. Complete Multivitamin Kompleks er til forskel fra mange multivitaminprodukter formuleret med henblik på en aktiv person – derfor har den et højt indhold af nogle bestemte vitaminer og mineraler, som booster immunsystemet og omsætningen af næringsstoffer.

For at gøre det lettere at blande produktet er der også inkluderet en BULK POWDERS Blender Shaker.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Se venligst de enkelte produkter for næringsindhold

Se venligst de enkelte produkter for vejledning.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

    {{ r.name }} {{ r.date }}

* Bemærk: Disse anmeldelser er fra bekræftede kunder og er baseret på personlige holdninger. Individuelle resultater kan variere.

Hvordan vurderer du dette produkt?

{{ reviews.formMessage }}
Vælg antal stjerner

Kun registrerede brugere kan lave anmeldelser. Vær venlig at logge ind eller opret en konto

Dette kunne også være interessant for dig...

Hold dig opdateret med de nyeste produkter og rabatter

{{ ppc.message }}

bare indtast følgende kode på 'din kurv' siden

{{ ppc.code }}
OK