Bulk Powders
Tid indtil næste afsendelse
  • 0
  • 0
  • :
  • 0
  • 0
  • :
  • 0
  • 0
Laveste Priser Spar op til 60%
Fri Fragt Ordrer over 500 Kr
Til at stole på Transparent, gennemtestet
Største udvalg 1200+ produkter

Startpakke til Hende

Startpakke til Hende

Dette produkt er desværre ikke på lager.

{{ bundle.config.basePrice | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}

BULK POWDERS™ Startpakke til Hende er skabt specifikt til kvinder, som lige er begyndt på et sundheds- og træningsforløb. Det indeholder Complete Diet Protein ADVANCEDComplete Greens, Omega 3 Fiskeolie Softgels 1000mg og en Blender Shaker – alt sammen til denne utroligt lave pris.

Denne exceptionelle samling produkter leverer protein af høj kvalitet kombineret med fedttabsingredienser. Du finder også essentielle fedtsyrer i stærke doseringer og en brancheførende grøntsagsformulering.

Startpakke til Hende indeholder:

Complete Diet Protein ADVANCED 1 kg: Complete Diet Protein ADVANCED indeholder mere end 40 g protein pr. portion plus Tonalin® CLA, Glucomannan, Acetyl L-Carnitin og Grøn Te Ekstrakt, det kan hjælpe med at øge stofskiftet og fedtoxidationen, og det er en perfekt snack formiddag eller eftermiddag. Complete Diet Protein ADVANCED indeholder en proteinblanding med forskellige optagelseshastigheder, som holder dig mæt i længere tid.

Complete Greens 100 g: Complete Greens indeholder de 5, du skal have om dagen, er skabt ud fra 24 af de mest ernæringstætte ingredienser og har derfor en række sundhedsmæssige fordele. Ingredienserne i Complete Greens har en høj ORAC-værdi og har en hel række sundhedsmæssige fordele.

Omega 3 Fiskeolie Softgels 1000 mg 90: Omega 3 Softgels 1000 mg er en kvalitetskilde til fiskeolie og har et højt indhold af EPA og DHA, som begge har en række sundhedsmæssige og fysiske fordele, herunder medvirken til nedsættelse af kolesterol.

For at gøre det lettere at blande produktet er der også inkluderet en BULK POWDERS Blender Shaker.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Se venligst de enkelte produkter for næringsindhold

Se venligst de enkelte produkter for vejledning.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

    {{ r.name }} {{ r.date }}

* Bemærk: Disse anmeldelser er fra bekræftede kunder og er baseret på personlige holdninger. Individuelle resultater kan variere.

Hvordan vurderer du dette produkt?

{{ reviews.formMessage }}
Vælg antal stjerner

Kun registrerede brugere kan lave anmeldelser. Vær venlig at logge ind eller opret en konto

Dette kunne også være interessant for dig...

Hold dig opdateret med de nyeste produkter og rabatter

{{ ppc.message }}

bare indtast følgende kode på 'din kurv' siden

{{ ppc.code }}
OK