Måske Europas Bedste Omega 3 – PROM3GA

omega 3 fiskeolie prom3ga

PROM3GA – Premium Koncentreret Fiskeolie

PROM3GA er Bulk Powders nyeste produkt og som altid sørger for at levere produkter helt i front af markedet.

Vores nye Omega 3 produkt er ingen undtagelse og er bestemt heller ingen normal fiskeolie. Vi vover næsten at kalde den for Europas bedste fiskeolie!

Hvorfor så det?

Pure Max™

Først og fremmest har vi kigget på koncentrationen af EPA/DHA og sørget for at benytte en markedsledende Omega 3 Fiskeolie med et højt indhold af dette. Valget faldt på Pure Max™, da koncentrationen af EPA og DHA er meget høj sammenlignet med vores andre produkter og andre produkter på markedet. Yderligere er dette produkt Friends of the Sea certificeret, hvilket betyder at fiskene er fanget bæredygtigt og med respekt for havet og efterfølgende behandlet nænsomt.

Pure Max™ er en af de reneste fiskeolier på markedet, men for at gøre fiskeolieprocessen så behagelig som muligt, så har vi tilsat Appelsinolie, så man er sikker på at undgå alle former for fiskesmag eller lugt.

D3 Vitamin & Astaxanthin

For yderligere at forbedre denne omega 3 fiskeolie, så har vi tilsat D3 Vitamin, da dette er et efterspurgt produkt sammen med Omega 3. Fordelene ved D3 Vitamin er mange og vi har valgt at tilsætte 4500 IU for at høste alle fordelene ved dette vitamin mange mangler.

For at få alle fiskenes fordele med har vi tilsat Astaxanthin i form af AstaPure®. Astaxanthin er en utrolig potent antioxidant der er udvundet fra Krill Olie og giver Krill deres røde farve.

Informed Sport Akkrediteret

For at cementere denne fiskeolie som Europas potentielt bedste Omega 3 produkt, så er det naturligvis Informed Sport Akkrediteret. Det betyder at produktet er uafhængigt testet af et ISO-certificeret laboratorie for forbudte indholdsstoffer. Derfor kan alle atleter, professionelle som entusiaster, være sikre på at produktet er 100% rent.

Hvis du har ledt efter et Omega 3 produkt der var andet og mere end bare almindelig Omega 3 fiskeolie….så har du fundet det i PROM3GA!

promega omega 3 fiskeolie promega omega 3 fiskeolie box promega omega 3 fiskeolie

Kunne du lide denne artikel?

Tak for din feedback