Proteinshakes Til Vægttab

Kvinde drikker proteinshakes til vægttab efter træning

 

Kan proteinshakes til vægttab være en hjælp for dig? En af de vigtigste komponenter i enhver kost, især dem, der er designet til at fremme vægttab, er at sikre, at du bruger nok protein. Protein er et vigtigt makronæringsmiddel til vægttab af flere årsager.

Hvordan hjælper proteinshakes til vægttab?

For det første, er det det mest mættende næringsstof. Mætheden, vi får efter at have spist, er selvfølgelig vigtig i forhold til at holde sulten væk, hvilket ellers kan være problematisk, når man begrænser kalorierne for at tabe sig.

For det andet, har protein den højeste termiske effekt af fødevarer (TEF) af alle makronæringsstoffer, med en vis marginal. TEF er den mængde energi, der kræves for at fordøje, absorbere og opbevare et næringsstof, og protein har en TEF på omkring 30%. Det betyder, at når vi spiser et måltid, der indeholder protein, vil omkring en tredjedel af kalorierne blive udnyttet direkte gennem disse processer, der hjælper med at øge vores energiforbrug og støtte vægttab.

For det tredje, har protein en muskelbesparende virkning. Selvom det er vigtigt at skabe et kalorieunderskud for at tabe sig, ønsker vi specifikt et fedttab, ikke muskeltab. For at gøre dette, må vi sikre os, at vi får nok protein til at bevare musklerne.

Hvor meget protein skal jeg spise for at tabe mig?

På trods af fordelene ved protein, kæmper mange mennesker for at opfylde de anbefalede mængder til vægttab, hvilket er mellem 1,6-3 g pr. kg kropsvægt. For de fleste mennesker, der ønsker at tabe sig og dyrker regelmæssig motion, så vil vi sandsynligvis være på vej mod den øvre ende af ​​dette interval og forbruge mindst 2g pr. kg.

Hvordan kan jeg få mit daglige proteinindhold og stadig tabe mig?

Selvom hele fødevarer gerne skal udgøre størstedelen af ​​din kost, kan protein medvirke til, at du rammer dit kalorie “budget”. Proteinshakes er ikke kun overkommelige i pris, men de er også meget praktiske og klar på få sekunder.

Den anden største fordel ved at bruge proteinshakes under vægttab er, at de kan hjælpe med at forhindre mod cravings ved at tillade noget sødt i kosten, samtidig med at det fremmer vægttab.

Selvom proteinshakes kommer i mange forskellige former og størrelser, hvis du ønsker at tabe dig samtidig med, at du rammer din proteinmakro, vil valleprotein være dit bedste valg. Valleprotein kommer oftest i pulverform og er lav i kulhydrater og fedt – perfekt, hvis du forsøger at ‘redde’ kalorier, hvor end du kan.

Hvad er de bedste proteinshakes til vægttab?

For den ultimative valleprotein vægttabsshake, vælg et isolat som vores Pure Whey Isolate™ 90 og Pure Whey Isolate™ 97. Som navnet “isolate” antyder, isoleres proteinkomponenterne i valle fra kulhydrater og fedtstoffer. Dette betyder, at proteinindholdet pr. portion er højere end andre proteinpulvere, mens de er lavere i kalorier.

Hvad kan jeg tilføje i min shake for at hjælpe vægttabet?

Koffein, grøn teekstrakt og grøn kaffeekstrakt er nogle af de mest effektive tilføjelser til vægttabsshakes. Disse ingredienser har vist sig effektive til at booste stofskiftet hjælpe med at støtte vægttab ved at undertrykke appetitten, kontrollere sult og gøre processen med slankekure mere håndterbar.

Selvom disse tre ingredienser er tilgængelige som separate kosttilskud, har vi bekvemt tilføjet dem til vores CUTTING EDGE™ Protein og Complete Diet Protein™ shakes. Begge shakes indeholder også tilsat fiber, som hjælper med at kontrollere sulten, fremmer følelsen af mæthed og hjælper med at fremme en sund fordøjelse.

Andre brugbarheder i proteinpulver?

Selvom vægttabs- og proteinshakes blandes mest med vand, kan de også tilsættes i smoothies, blandes i havregrøden eller bruges til at tilføje smag til madvarer som græsk yoghurt. For ideer om, hvordan du kan lave mad med proteinpulver, så tjek vores nemme opskrifter på The Core™.

Opsummering

Som en generel regel, når vi søger at tabe os, bør vi ikke ‘drikke vores kalorier’, men sigte efter at spise hele fødevarer som hovedparten af ​​kosten fur´´or at føle os mætte. Imidlertid mangler mange mennesker at nå deres daglige proteinbehov, så valleisolater og proteinshakes til vægttab kan være en effektiv måde at imødekomme disse krav. Vægttabs shakes indeholder også tilsatte ingredienser, der kan hjælpe med at støtte vægttab ved at hjælpe dig med at føle dig mere mæt, undertrykke din appetit og hjælpe med at understøtte forbrændingen.

Kunne du lide denne artikel?

Tak for din feedback

Related Products