Tranebær og Daddel Flapjacks

tranebær og daddel flapjacks

 

Prøv denne opskrift på tranebær og daddel flapjacks – perfekt til når du er på farten eller som en lækker snack.

VEJLEDNING

1.) Forvarm ovnen til 160 grader C.

2.) Tilsæt vegansk smør i en gryde og smelt på lav varme i 2-4 minutter. Når det er helt smeltet, tag af varmen og bland grød havregryn og müsli, indtil alt er dækket.

3.) Bland proteinpulver og mandelmælk med en gaffel, indtil der ikke er nogen klumper.

4.) Tilsæt alle de resterende ingredienser i en skål med de klæbrige havre og bland dem grundigt.

5.) På en dækket brædepande hældes blandingen jævnt og bages i 15-20 minutter, indtil den er gylden ved kanterne.

6.) Lad afkøle helt og del derefter i 9 lige firkanter. Bemærk: Flapjacket spises bedst indenfor 48 timer efter bagning. 

VÆR KREATIV!

Prøv opskriften og del billedet af dine kreationer
til Facebook eller Instagram. @bulkpowders_dk #BULKPOWDERS #BULKBAKES

Kunne du lide denne artikel?

Tak for din feedback