Crunchy Proteinbarer

crunchy proteinbarer
Snak med

Brug for en opskrift på lækre crunchy proteinbarer? You got it! Følg disse 6 nemme steps og du har dig en lækker proteinrig snack, der kan nydes enhver tid på dagen.

VEJLEDNING

1.) Forvarm ovnen til 160 grader.

2.) Tilsæt VitaFiber™, vand og agave i en skål og bland det sammen. Kom det i mikrobølgeovnen i 30 sekunder, rør rundt og kom derefter i mikrobølgeovnen i yderligere 30 sekunder indtil væske er dannet. (Hvis du gerne vil gøre dette i en gryde, skal du tilføje VitaFiber™, vand og agave og varme op, indtil der dannes en væske).

3.) Kom begge smagsvarianter af valleprotein i, og du vil ende med en god tekstur, som du kan forme med dine hænder.

4.) På en bageplade opdeles din blanding i stangformer og bages i ca. 10 minutter til de bliver gyldne rundt om kanterne.

5.) Lad dem afkøle helt, og overtræk derefter med den mørke chokolade og kom dem i fryseren for at lade det størkne.

6.) Vi smuldrede lidt af den bagte masse over toppen af søjlerne, men tilføj, hvad du har lyst til.

Bemærk: Denne typer proteinbarer holder kun sin crunchyness i 1-2 dage pga. VitaFiber™ teksturen. Giver 6-8 barer.

crunchy proteinbarer

VÆR KREATIV!

Prøv opskriften og del billedet af dine kreationer
til Facebook eller Instagram. @bulkpowders_dk #BULKPOWDERS #bulkbakes

 

Relaterede Kategorier

MAKROER (pr. bar)

Kcal – 168

Protein – 9.1 g

Kulhydrater – 23.9 g

Fedt – 5.9 g

Forfatter: The Muscle Bakery

Ingredienser

65 g VitaFiber

40 g Pure Whey Protein™ Speculoos

20 g Pure Whey Protein™ Vanilje

1/8 kop vand

1/8 kop agave

100 g mørk chokolade