Gluten Free Ultra Fine Oats

ULTRAFIN GLUTENFRI HAVRE

ULTRAFIN GLUTENFRI HAVRE
Gluten Free Ultra Fine Oats

ULTRAFIN GLUTENFRI HAVRE

glutenfri gmo-fri laktosefri ingen tilsat mejeri sojafri vegansk vegetarisk ...
As low as 20,00 kr Regular Price 29,00 kr
SKU
BPB-OATS-GFRE
In stock
SKU
BPB-OATS-GFRE
As low as 20,00 kr Regular Price 29,00 kr
OP TIL -70% - INGEN KODE NØDVENDIG
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Glutenfri malede havregryn i særdeles god kvalitet
100 % naturlig, uden tilsætningsstoffer
Lavt glykæmisk indeks og højt fiberindhold

Beskrivelse

HVAD ER ULTRAFINE GLUTENFRI HAVREGRYN?

Ultrafine Glutenfri Havregryn er et godt valg af kulhydrater med lavt glykæmisk indeks, der kan spises når som helst på dagen. Havregryn har længe været en fast del af aktive personers kost. Med denne glutenfri variant har BULK POWDERS® nu også gjort det muligt for glutenallergikere og personer med glutenintolerance at indtage havregryn. Dette produkt er testet for hvedegluten (Gliadin) ved hjælp af metoden R5-Mendez ELISA, hvor resultaterne er angivet som værende <20 dele pr. million gluten. Hvert ton af produktet er testet, og produktet er frigivet positivt.

BULK POWDERS® Ultrafine Glutenfri Havregryn er de bedste på markedet. De smager godt, de har lavt glykæmisk indeks, højt fiberindhold, lavt indhold af sukker og mættet fedt og et proteinindhold på over 12 g pr. 100 g havregryn. Derudover er de blevet malet så fint som muligt for at gøre dem egnet som perfekt tilskud til enhver shake. BULK POWDERS® Ultrafine Glutenfri Havregryn bevarer 100 % af sine gode egenskaber, når de males, og indeholder ingen former for tilsat salt, sukker, smagsstoffer eller konserveringsmidler.

FORDELE VED ULTRAFINE GLUTENFRI HAVREGRYN

  • Vedvarende frigivelse af energi
  • Velegnet til glutenallergikere og personer med glutenintolerance
  • Næringstætte
  • Lavt glykæmisk indeks
  • Højt fiberindhold
  • Kilde til protein
  • Lavt sukkerindhold
  • Lavt indhold af mættede fedtsyrer
  • Bidrager til at opretholde et sundt kolesteroltal*

HVEM ER ULTRAFINE GLUTENFRI HAVREGRYN EGNET TIL?

Ultrafine Glutenfri Havregryn er egnet til alle, der vil øge deres energiindtag med en lækker kilde til naturlige kulhydrater af høj kvalitet og med et lavt glykæmisk indeks. Disse havregryn kan bruges til at lave dine egne måltidserstatninger og weight gain shakes. Havre udgør en fantastisk kilde til kalorier for dem, der ønsker at øge muskelmasse og det overordnede energiindtag.

*Den gavnlige effekt opnås med en daglig indtagelse af 3 g beta-glucaner fra havre, havreklid, byg, bygklid eller fra blandinger med disse beta-glucaner. Ultrafine Glutenfri Havregryn indeholder 4,4 g beta-glucaner pr. 100 g og 2,2 g pr. portion på 50 g.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

ERNÆRING FANE

100 % glutenfri havremel.

Ernæringsoplysninger

Pr. portion på 50 g Pr. 100 g
Energi kcal/KJ 183/772 366/1545
Fedt
Heraf mættede fedtsyrer
3.1g
0.5g
6.2g
1.0g
Kulhydrat
Heraf sukkerarter
30.25g
0.6g
60.5g
1.2g
Fiber 4.9g 9.7g
Protein 6.15g 12.3g
Salt 0.01g 0.02g

EGNET TIL

Vegetarer, veganere, GMO-fri kost, glutenfri kost, halal kost, kost fri for mælkeprodukter, laktosefri kost, sojafri kost.

ALLERGIINFORMATION

Ingen.

Vejledning

BRUGSANVISNINGER FANE

Bland 1 stor skefuld (ca. 50 g) med 250 ml vand i en BULK POWDERS™ Shaker flaske. Indtag 1-3 portioner dagligt i forhold til dit ernæringsmæssige behov.

RELATEREDE PRODUKTER

BULK POWDERS® Ultrafine Glutenfri Havregryn kan kombineres med en række andre BULK POWDERS® produkter. Hvordan du skal bruge dem, afhænger af dine individuelle behov. De kan kombineres med Pure valleprotein og Mellemlange Triglycerider til en hjemmelavet glutenfri vægtforøgelsesshake. Alternativt kan de anvendes i bagning eller i smoothies som en kilde til kulhydrater med lavt glykæmisk indeks og højt fiberindhold.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.