Vegan Protein Brownie

Vegansk Proteinbrownie

Vegansk Proteinbrownie
Vegansk Proteinbrownie
Vegan Protein Brownie

Vegansk Proteinbrownie

gmo-fri laktosefri ingen tilsat mejeri vegansk vegetarisk ...
As low as 13,00 kr Regular Price 19,00 kr
SKU
VSER-VPBR
In stock
SKU
VSER-VPBR
As low as 13,00 kr Regular Price 19,00 kr
OP TIL -70% - INGEN KODE NØDVENDIG
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
15 g protein pr. brownie
Kilde til fiber
Fremstillet med rigtig chokolade

Beskrivelse

HVAD ER VEGANSKE PROTEINBROWNIES?

BULK POWDERS® Vegan Series™ Veganske Proteinbrownies er de første på markedet. Gennem den seneste tid er efterspørgslen efter vegansk sportsernæring eksploderet. Udfordringen på området for veganske proteinsnacks var at skabe et produkt, som både smager fantastisk og har et højt proteinindhold. Alt dette giver denne veganske proteinbrownie virkelig, idet den smager mere som en slags slik i stedet for en proteinsnack. Det betyder, at den ikke kun er god sammenlignet med andre proteinbrownies på markedet, men også sammenlignet med andre chokoladebrownies på markedet.

Den primære kilde til protein i vores veganske proteinbrownie er ærteprotein. De har et højt indhold af protein og er en kilde til fiber. Som med resten af vores Vegan Series™ er de Veganske Proteinbrownies fri for kunstige sødemidler. Sødmen kommer fra en blanding af havresirup, daddelsirup og brunt sukker. Hver brownie giver 15 g protein, 3 g fiber og en masse smag, sammen med nogle stykker rigtig chokolade.

Disse veganske brownies er virkelig lækre. De giver god værdi for pengene og vil appellere til såvel dem, som følger en vegansk diæt som dem, der går efter en smagfuld brownie af god kvalitet.

FORDELE VED VEGANSKE PROTEINBROWNIES

  • 15 g protein pr. brownie
  • 3 g fiber pr. brownie
  • Naturligt sødet
  • Autentisk konfekturesmag og -konsistens
  • Fremstillet med rigtig, mørk chokolade
  • Den første veganske proteinbrownie på UK-markedet.

HVEM ER PROTEINBROWNIES EGNET TIL?

Uanset om du er en aktiv person, der presser dig selv i motionscenteret dagen lang, eller blot deltager i let motion fra tid til anden, så er BULK POWDERS® Vegan Series™ Veganske Proteinbrownies en ideel ledsager til din livsstil. De leverer 15 g protein til når du er på farten, eller de udgør en ideel snack som mellemmåltid.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Mørk chokolade-smag
Pr. 100 g:

kJ/kcal 1582/379
Fedt: 11,9g
Heraf mættede fedtsyrer: 5,0g
Kulhydrat: 41,0g
Heraf sukkerarter: 18,6g
Fiber: 4,3g
Protein: 24,5g
Salt: 1,00g

Pr. 60 g brownie:
kJ/kcal 949/227
Fedt: 7,0g
Heraf mættede fedtsyrer: 3,0g
Kulhydrat: 25,0g
Heraf sukkerarter: 11,0g
Fiber: 3,0g
Protein: 15,0g
Salt: 0,60g

INGREDIENSER:

Smag af chokoladestykker
Ærteprotein, vegetabilsk glycerin, hydrolyseret hvedeprotein, havresirup, stykker af mørk chokolade (9%) (kakaomasse, sukker, emulgator (sojalecitin), aromastoffer), hvedemel (hvedemel, kalciumkarbonat, jern, niacin, tiamin), brunt sukker, olivenolie, kakaopulver, daddelsirup, sojaprotein, kokosnøddeolie, gummiarabikum, salt, hævemiddel (sodiumbikarbonat), aromastoffer.

Allergener
For allergener, se ingredienser med fremhævet skrift, kan også indeholde mælk, nødder og jordnødder.

EGNET TIL

Vegetarer, veganere, GM-fri kost, kost fri for mælkeprodukter, laktosefri kost.

Vejledning

Tag en Vegansk Proteinbrownie, når som helst der er behov for en snack med højt proteinindhold eller i følge dit næringsbehov. Indtag højst to brownies om dagen. Hvis du indtager store mængder, kan det have en afføringsfremmende virkning.

RELATEREDE PRODUKTER

Proteinbrownies bruges almindeligvis sammen med andre produkter fra vores Vegan Series™, såsom Vegansk Proteinpulver, Vegansk BCAA og Vegansk Omega 3,6,9.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.