Vegan Digestive Enzymes

Veganske Fordøjelsesenzymer

Vegan Digestive Enzymes

Veganske Fordøjelsesenzymer

vegetarisk vegansk gmo-fri glutenfri uden mejeriprodukter laktosefri sojafri ...
As low as 179,00 kr
SKU
VSER-VDGE
In stock
SKU
VSER-VDGE
As low as 179,00 kr
35% på dette produkt - Brug kode TIER1S
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Blanding af seks plantebaseret fordøjelsesenzymer
Hjælper protein, kulhydrat, cellulose og hemicellulose fordøjelse
Giver enzymer, som kroppen ikke kan producere naturligt

Beskrivelse

Hvad er Veganske Fordøjelsesenzymer?

BULK POWDERS® Veganske Fordøjelsesenzymer indeholder en omfattende blanding af plantebaserede fordøjelsesenzymer, skræddersyet til den veganske kost. Hver kapsel giver en blanding af protease, amylase, lipase, cellulase og hemicellulase. 

Traditionelt kom supplerende fordøjelsesenzymer såsom Protease fra Pepsin, der blev opnået fra dyrs oprindelse. Hvad der gør vores veganske fordøjelsesenzymer til et specielt produkt, er at vores protease er fra Papain og Bromelain, opnået fra henholdsvis Papaya og Ananas. De andre kilder til enzymerne er tre forskellige svampearter. 

En stor mængde plantebaserede fødevarer i kosten betyder meget cellulose og hemicellulose fra plantecellevægge. Begge disse er polysaccharider, som menneskekroppen ikke er bygget til at fordøje. Dette er en af ​​de største fordele ved vores veganske fordøjelsesenzymer, der giver høje doser af både cellulose og hemicellulase.

Fordele ved Veganske Fordøjelsesenzymer

  • Seks fordøjelsesenzymer
  • Hjælper til fordøjelsen af makronæringsstoffer
  • Høje doseringer af Cellulase og Hemicellulase
  • Kun plantebaseret ingredienser

Hvad er der i Veganske Fordøjelsesenzymer?

Veganske forsøjelsesenzymer er et unikt produkt til BULK POWDERS®, der indeholder en række fordøjelsesenzymer, der alle har til formål at hjælpe fordøjelsen af ​​makronæringsstoffer. De respektive doser er som følger:  

Papain 1975 USP-U: Papain er fordøjelsesenzymet opnået fra papaya. Det tilvejebringer en form for protease ved 1975 USP-U pr. kapsel. Som navnet antyder, er protease det specifikke fordøjelsesenzym til protein, der er en fast del af enhver aktiv persons kost.  

Bromelain 70 GDU: Bromelain er fordøjelsesenzymet fra ananas (Ananas cosmosus). Bromelain giver en anden plantebaseret form for protease i en dosis på 70 GDU pr. kapsel.  

Fungal Alpha-Amylase 10125 DU: Stivelsesholdige kulhydrater er et andet vigtigt næringsstof i en aktiv persons kost. Amylase katalyserer nedbrydning af stivelse og er tilgængelig ved 10125 DU pr. kapsel.  

Cellulase 90 CMC: Cellulose er hovedbestanddelen af ​​plantecellevægge. Det fordøjes normalt ikke af menneskekroppen og er en form for uopløselig fiber i vores kost. Cellulase er enzymet ansvarlig for nedbrydning af cellulose og er i dette produkt hentet fra svampen Trichoderma Longibrachiatum.  

Lipase 120 FIP: Lipase er ansvarlig for nedbrydning af lipider i kroppen. Veganske Fordøjelsesenzymer tilvejebringer lipase hentet fra svampe ved et aktivitetsniveau på 120 FIP.  

Hemicellulase 900 HCU: Hemicellulose er et andet polysaccharid, der findes i plantecellevægge sammen med cellulose og lignin. Hemicellulase er enzymet ansvarlig for fordøjelsen af ​​hemicellulose, og dette leveres til et aktivitetsniveau på 900 HCU pr. kapsel.

Hvad betyder alle disse akronymer?

Fordøjelsesenzymer måles i forhold til aktivitetsniveauer, ikke kun i forhold til vægt. Dette er hvad alle ovenstående akronymer henviser til. Som meget høje doser af cellulose kan denne information være svær at fordøje, så her er hvad de alle mener:  

USP-U - One Papain Unit er defineret som den mængde enzym, der frigiver ækvivalenten af ​​1 μg tyrosin pr. time under fastsatte vurderingsbetingelser.  

GDU - En gelatinefordøjelsesenhed fra Bromelain er den mængde enzym, der frigiver 1 mg aminokvælstof fra et gelatinsubstrat i 20 minutter under fastsatte vurderingsbetingelser. Du kan spørge, hvorfor vi rapporterer aktivitetsniveauet for et vegansk produkt med hensyn til nedbrydning af gelatine? Bare rolig, det er bare hvordan enzymet vurderes, det bryder også masser af andre proteiner ned.  

DU - Dextriniseringsenheden bruges til at måle alfa-amylaseaktivitet, især bakteriel alfa-amylase. Et DU er mængden af ​​enzym, der katalyserer omdannelsen af ​​1 mg stivelse til dextriner under definerede reaktionsbetingelser.  

CMC - En CMC-enhed er mængden af ​​enzym, der i 1 minut under definerede betingelser frigiver en mængde fragmenter fra carboxymethylcellulose (CMC), hvis reduktionsvirkning er ækvivalent med den af ​​1 μmol glucose.  

FIP - En enhed af enzymaktiviteten (FIP-enhed) defineres som den mængde af standard lipasepræparat, der frigiver ækvivalenten af ​​1 μmol fedtsyre pr. Min fra substrat under definerede reaktionsbetingelser.  

HCU - En hemicellulaseenhed (HCU) defineres som den aktivitet, som vil frembringe en relativ fluiditetsændring på 1 over en periode på 5 minutter i et johannesbrødgummisubstrat under specificerede reaktionsbetingelser.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

1 Kapsel:

Fungal Alpha-Amylase 10125 DU

Bromelain 70 GDU

Papain 1975 USP-U

Cellulase 90 CMC

Lipase 120 FIP

Hemicellulase 900HCU

Ingredienser:

Vegansk Fordøjelsesenzym (Maltodextrin, Fungal Alpha-Amylase, Bromelain, Papain, Cellulase, Lipase, Hemicellulase) (Svovldioxid), Kapselskal (Hypromellose), Magnesium Stearat, Siliciumdioxid.

Allergens:

For allergener henvises til ingredienser med fed skrift.

Egnet til:

Vegetarer, Veganerer, GMO-fri, Glutenfri, Fri for Mejeriprodukter, Laktosefri, Sojafri.

Vejledning

Tag en kapsel før et måltid.

Synergister

For endnu bedre fordøjelse, kan du snildt kombinere dette tilskud med Vegan Multibiotic™, der giver et bredt spektrum af veganervenlige live cultures.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.