Vegetarian Capsules

Vegetariske Gelatinekapsler

Vegetarian Capsules

Vegetariske Gelatinekapsler

vegetarisk vegansk gmo-fri glutenfri uden mejeriprodukter laktosefri sojafri ...
As low as 57,00 kr
SKU
BPB-VCAP-0000
In stock
SKU
BPB-VCAP-0000
As low as 57,00 kr
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Fremstil dine egne kosttilskud
Billige og nemme at bruge
Egnet til vegetarer og veganere

Beskrivelse

HVAD ER VEGETARISKE GELATINKAPSLER?

Vores tomme vegetariske kapsler, også kendt som Vcaps, er lavet til vegetarer og veganere, der ikke kan bruge mange indkapslede produkter på grund af  gelatin i kapselerne. Som med resten af vores tomme kapseludvalg, giver Vcaps fuldstændig fleksibilitet, samtidig med at du sparer penge.

Vegetariske Gelatinkapsler er dannet af en todelt skal, designet til at blive brugt sammen med et af vores capping kits. Hver Vcap er fremstillet af Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC), der gør dem velegnede til vegetarer og veganere.

Når du anvender tomme Vegetariske Kapsler sammen med et Kapsel Kit, kan du fremstille dine egne kosttilskud. Det kan være enkeltingredienser, du ikke kan lide smagen af, eller en kombination af ingredienser, hvor du skaber din egen formulering. Det giver ikke bare fleksibilitet, men du sparer også penge i forhold til at købe færdige kapsler.

HVILKEN STØRRELSE VEGETARISKE KAPSLER HAR JEG BRUG FOR?

Dette afhænger af, hvor meget pulver du ønkser, at hver enkelt kapsel skal indeholde. Mængden af pulver afhænger også af densiteten af det produkt, du forsøger at indkapsle.

VED AT TESTE, FANDT VI UD AF FØLGENDE:

  • Størrelse 0 kan generelt indeholde mellem 400 mg og 800 mg pulver.
  • Størrelse 00 kan generelt indeholde mellem 550 mg og 1100 mg pulver.

Hvis du vil benytte et kosttilskud med en lille anbefalet dosis, passer Vegetariske Kapsler størrelse 0 bedst. Hvis den foreslåede dosis er særligt lille (under 400 mg), bør du kombinere det med et fyldstof (vi anbefaler Maltodextrin, da det ikke klumper) for at sikre, at du opnår korrekt doserede kapsler.

Hvis du gerne vil kombinere flere ingredienser, er størrelse 00 mest velegnet, fordi det er den største i vores sortiment. Desuden vil vi anbefale denne størrelse til fremstilling af kapsler med lavdensitetsprodukter, som kræver større portionsstørrelser.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.