Seamless Vest Top

Seamless Vest Top

Seamless Vest Top
Seamless Vest Top
Seamless Vest Top
Seamless Vest Top
Seamless Vest Top
Seamless Vest Top
Seamless Vest Top

Seamless Vest Top

As low as 129,00 kr
SKU
WMN-TRVE
In stock
SKU
WMN-TRVE
As low as 129,00 kr
-25% produktet – brug 300+kr Brug kode RESTS
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Letvægtsmateriale
Sømløs
Stretch

Beskrivelse

Bevæg dig uden begrænsninger takket være dette sømløse, racer back design. Vores unikke ultra-stretch materiale komplimenterer enhver kropsform og enhver øvelse til enhver tid.

Fås i 3 flotte farver, så du ikke kun kan udføre det bedst mulige, men også ser godt ud, mens du gør det.

Hele WMN® Clothing udvalget tilbyder premium, stilet træningstøj. Det anvender premium tekstiler, mens stil og fit er valgt med omhu for at forbedre fysikken. The WMN® Clothing Seamless Vest Top er ingen undtagelse og er den ideelle top til enhver aktivitet… både i og udenfor træningscenteret.

Pasform

Vi har valgt den mest smigrende og præstationsfremmende pasform som muligt. Dette premium stretch materiale leverer en tilspidset pasform, der sikrer, at du både ser godt ud og føler dig godt tilpas.

For mere information om pasform, se venligst størrelsesvejledningen i bunden af siden.

Tekstiler

Vi har valgt et stærkt åndbart stof, der holder dig kølig og komfortabel. Dette sømløse design sikrer, at du kan udføre dit bedste, uanset hvad øvelsen er.

Racer Back

Vi er gået efter et racer back design, hvilket tillader fri bevægelse, mens det samtidig giver nok støtte fra materialet.

Letvægtsmateriale

Vi har valgt et avanceret, letvægtsstof, hvilket betyder at du aldrig vil føle dig begrænset under en træning.

STØRRELSESGUIDE

Det er vigtigt for os, at du finder den rigtige pasform. Vi har udtænkt en omfattende størrelsesguide til at eliminere ethvert gætværk og sørge for, at du vælger den rigtige størrelse. Hvis du falder mellem to størrelser, foreslår vi at gå op i en størrelse, hvis du vil have en lidt løsere pasform; eller ned i størrelse, hvis du foretrækker en strammere pasform.

Dette er vores anbefalede størrelser til Seamless Vest Top. Vær opmærksom på, at modellen på billederne er 174 cm og er iført en str. small (S).

Størrelse Størrelse Længde - CM
XS 6 57
S 8 60
M 10 63
L 12 66


Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.