Leggings

Leggings

Leggings

Leggings

As low as 159,00 kr
SKU
WMN-LEGG
In stock
SKU
WMN-LEGG
As low as 159,00 kr
35% på dette produkt - Brug kode TIER1S
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Åndbart
Squat sikret
Letvægtsmateriale

Beskrivelse

Ved at kombinere stil og funktion, tillader disse leggings dig at bevæge dig frit, komfortabelt og med selvtillid. De er lavet i et design, der komplimenterer din figur i et letvægts- samt squat sikret materiale.

WMN® Clothing Leggings er lavet med en konstruktion, der komplimenterer din figur. Den giver også god støtte og gør disse leggings særligt komfortable. Derudover har vi givet dette design et mesh panel på benet, samt en lomme.

Hele WMN® Clothing udvalget tilbyder premium, stilet træningstøj. Det anvender premium tekstiler, mens stil og fit er valgt med omhu for at forbedre fysikken. WMN® Clothing Leggings er ingen undtagelse og er i centrum af denne serie.

Pasform

Vi er gået efter at lave en så flot og støttende pasform som muligt. Premium materialet og konstruktionen giver god støtte, samtidig med at det er letvægtigt, åndbart og komplimenterende.

For mere information om pasform, se venligst størrelsesvejledningen i bunden af siden.

Fabric

Vi har valgt et stærkt åndbart stof, der holder dig kølig og komfortabel. Dette premium materiale er også squat sikret, så du kan udføre dit bedste, uanset hvad øvelsen er.

Lommer

Vi har valgt at lave en lomme på indersiden af mesh panelet i disse leggings. Dette er for at gøre dem ekstra praktiske, men også give lidt ekstra stil.

Letvægtsmateriale

Vi har valgt et avanceret, letvægtsstof, hvilket betyder at du aldrig vil føle dig begrænset under en træning.

STØRRELSESGUIDE

Det er vigtigt for os, at du finder den rigtige pasform. Vi har udtænkt en omfattende størrelsesguide til at eliminere ethvert gætværk og sørge for, at du vælger den rigtige størrelse. Hvis du falder mellem to størrelser, foreslår vi at gå op i en størrelse, hvis du vil have en lidt løsere pasform; eller ned i størrelse, hvis du foretrækker en strammere pasform.

Dette er vores anbefalede størrelser til Leggings. Vær opmærksom på, at modellen på billederne er 177 cm og er iført en str. small (S).

Størrelse Talje - CM Hofte - CM
XS (6) 51 75
S (8) 56 80
M (10) 61 84
L (12) 66 89


Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.